بهترین موسسه پرستاری از بیمار اوتیسم در منزل | طبیب اول
اوتیسم، نام اختلالی آشنا برای همه افرادی است که در حوزه های مربوط به این بیماری یعنی حوزه اختلال روانی فعالیت دارند. پس از سال ۲۰۱۳ اختلال طیف اوتیسم جایگزین کلمه اوتیسم شد و این اصطلاح تمام طیف مختلف اوتیسم را تحت پوشش قرار می دهد.
در واقع اوتیسم شامل گروهی از اختلالات می شود که در آن رشد مهارت های اجتماعی همانند زبان، ارتباط و رفتاری فرد با تاخیر همراه است.
اغلب کودکان که مبتلا به اوتیسم هستند در برابر تغییر مقاومت نشان می دهند و علاقه ای به ایجاد تغییری جدید ندارند. افزون بر این مشکلات که برای جسم و روح فرد ایجاد می شود نگهداری این افراد در منزل است که شما عزیزان برای رفع این مشکل می توانید از بهترین موسسه پرستاری از بیمار اوتیسم در منزل بهره مند و کمک بگیرید.
لطفاً ۳ دقیقه ای جهت مطالعه محتوای پیش رو با ما همراه باشید.
اوتیسم چیست؟
اختلال طیف اوتیسم یک اختلال عصبی و رشدی می باشد که فرد مبتلا به آن دچار تخریب تعاملات اجتماعی، انحراف ارتباطات و الگوهای رفتاری و قالبی، محدود است. این بیماری افزون بر اینها برنحوه تعامل فرد با دیگران، برقرای ارتباطات و یادگیری تاثیر بسیار زیادی دارد.
بیماری اوتیسم چه زمانی قابل تشخیص است؟
اوتیسم در هر دوره از زندگی در مراکز مربوط به این بیماری قابل تشخیص است اما چون بیشتر علائم آن در ۲ سال اول زندگی مشخص می شود به آن یک اختلال رشدی میگویند. انواع علائمی که در تشخیص اوتیسم افراد را یاری می کند شامل بی ثباتی شدید خلق و عاطفه و واکنش های غیر معمول آن ها به محرک های حسی است که نسبت به کودکان هم سن و سال آنها بسیار متفاوت است، و می تواند باعث تشخیص این بیماری شوند.
کلینیک طبیب اول به عنوان بهترین موسسه پرستاری از بیمار اوتیسم در منزل با برخورداری از پرسنل مجرب و کادری کار آزموده توانایی کمک کردن به شما عزیزان را در نگهداری ازبیماران اوتیسمی در منزل دارد.
علایم طیف اوتیسم در دو سال اول زندگی کوکان
این علایم از انواع مختلف و دامنه گسترده ای قرار داردند که برخی از آنها شامل گزینه های زیر می شوند:
- اگر کودک شما بعد از اینکه نام او را صدا میکنید، پاسخ مشخصی به شما نمیدهد یا اصلاً به شما توجه نمیکند.
- اگر تا ۶ ماهگی را گذارندِ است ولی لبخند نمیزند یا حالتهای گرم و شاد از خود بروز نمیدهد.
- زمانی که کودک شما بعد از سن ۹ ماهگی برای لبخند زدن، ایجاد صدا با شما یا دیگران واکنشی از خود بروز نمیدهد. یا نسبت به هیجانهای شما و اطرافیان بیتفاوت است.
- اگر تا ۱۲ ماهگی متوجه گریه کودک خود نشدهاید.
- کودک شما در سن ۱۲ ماهگی فعالیتهای حرکتی مانند رسیدن تا تلاش برای به دست گرفتن وسایل بازی یا تکان دادن دست تا نمیکند.
- کودک شما پرخاشگری، قشقرق و رفتارهایی مانند کوبیدن سر، گاز گرفتن، خراشیدن و کندن مو از خود بروز میدهد.
علایم اوتیسم DSM5
این علائم شامل موارد زیر می شوند:
- کودک شما خلاقیتی در بازیهایی که انجام دهد، ندارد و اغلب اسباببازیها را ردیف می کند. یا هر بار یک شیوه بازی را دنبال میکند.
- در برابر تغییرات هر چند کوچک واکنش های شدیدی از خود نشان میدهد.
- علایق وسواسی یا بسیار غیر عادی را دنبال میکند.
- واکنشهای حسی خاصی را دارد که با همسالان او متفاوت است. بطور مثال از صداهای بلند نفرت دارد. یا از طرز تناسب یا احساس برخی لباس ها یا خوردن بسیار تند حال بدی را پیدا میکند.
- دارای رفتارهای حسی مانند خیره شدنهای عمیق یا بو کشیدن دارد.
سبب شناسی اوتیسم
عامل به وجود آمدن بیماری اوتیسم هنوز برای محققان و پژوهشگران قابل تشخیص نیست. اما طبق تحقیقات، بیماری اوتیسم به طور کلی تحت تاثیر ژنتیک و محیط را در ظهور و بروز آن ندیده گرفت.
برخی از این علائم عبارتند از:
- مبتلا بودن یکی از اعضای خانواده به ASD
- والدین با شرایط سنی بالا
- داشتن شرایط ژنتیکی خاص (مانند سندرم داون یا سندرم ایکس شکننده)
- وزن بسیار نوزاد کم هنگام تولد
اگر شما نگران نگهداری از کودکان اوتیسمی هستید و نحوه درست برخود با آنها را نمی دانید، توصیه می کنیم با بهترین موسسه پرستاری از بیمار اوتیسم در منزل یعنی طبیب اول تماس گرفته و از خدمات منحصر به فرد آنها اسفاده کنید.
روش های درمانی، روان شناختی و آموزشی اوتیسم
افراد درگیر با بیماری اوتیسم نیاز به کنترل های بیشتری در زمینه رفتارشناختی داشته باشند. که پس از تشخیص بیماری اوتیسم برای هدایت بیشتر باید تحت نظر یک روانشناس و درمانگر برای کنترل های لازم نسبت به مداخلات روانی، رفتاری آموزشی یا مهارتی تخصص داشته باشند.
که شما برای داشتن همه این امکانات و همچنین بهره مندی از پرستاری منحصر به فرد و مجرب در منزل خود می توانید از بهترین موسسه پرستاری از بیمار اوتیسم در منزل کمک بگیرید.
روش های درمانی اوتیسم ضروری است و ممکن است از اعضای خانواده نیز در این مسیر کمک گرفته شود. و این برنامه شامل برنامه های زیر میشود:
- مهارتهای اجتماعی، ارتباطی و زبانی را بیاموزند.
- بتوانند رفتارهایی که با عملکرد روزانه آنها تداخل دارد را مدیریت کنند.
- نقاط قوت خود را افزایش و تقویت کنند.
- مهارتهای زندگی را برای کسب استقلال بیاموزید.
شما عزیزان برایموفق آمیز بودن این برنامه باید از بهترین های این زمینه استفاده کنید. که پیشنهاد ما بهره مندی از خدمات بهترین موسسه از بیمار اوتیسم در منزل است .
پیشنهاد نهایی برای شما عزیزان
شما عزیزان اگر برای نگهداری و رعایت بهترین روش ها و روتین های دنیا نسبت به مراقبت از بیماران اوتیسم خود نگران هستید برای آسودگی خاطر خود می توانید از طبیب اول کمک بگیرید. و از خدمات آن بهره مند شوید. همچنین برای دریافت اطلاعات بیشتر و مشاوره رایگان با شماره های زیر تماس حاصل فرمایید.
اطلاعات تماس و آدرس مرکز طبیب اول
تهران – میدان سبلان – سبلان شمالی – نبش خیابان نوری پلاک ۶۲۶ طبقه اول
تلفن: ۸۸۴۴۸۴۳۲-۰۲۱
تلفن: ۸۸۳۹۸۳۲۹-۰۲۱
مشاوره پزشکی: ۰۹۱۲۳۳۵۶۳۸۸
مشاوره پرستاری: ۰۹۱۲۸۳۵۶۳۸۸
بدون دیدگاه