احیای قلبی ریوی - طبیب اول

آموزش احیای قلبی ریوی در مرکز طبیب اول


با احیای قلبی ریوی ، مغز را احیا کنیم

از مهم ترین و پایه ای ترین موارد آموزشی و حیاتی موجود در زندگی، احیای قلبی ریوی است، که در ادامه، طریقه برخورد با فردی که دچار ایست قلبی و تنفسی شده و همینطور نحوه انجام احیای قلبی ، آشنا خواهیم شد.

انواع احیای قلبی ریوی(CPR)

احیای قبلی ریوی به دو صورت کلی وجود دارد:

۱- پایه ای:

آموزش های لازم برای احیای قلبی ریوی وجود دارد که عموم مردم با یادگیری آنها می توانند بیمار را از مرگ نجات دهند و افراد باید اطلاعات پایه ای را برای احیای قلبی ریوی داشته باشند.

۲- پیشرفته:

به صورت حرفه ای و تخصصی انجام خواهد گرفت.
آموزش به صورت تئوری و عملی بسیار مهم است و بهتر است قبلا این کار را چندین مرتبه امتحان کنید تا در صورت مواجه با بیمار ، کار را به درستی انجام دهید.
زمانی که فرد به هرعلتی دچارایست قلبی و تنفسی می شود، اولین اقدام این است که درخواست کمک دهیم و یا با مراکز درمانی تماس بگیریم.اما تا زمانی که کمک برسد باید به بیمار کمک کنیم زیرا زمان بسیار مهم است و ممکن است بیمار جان خود را از دست بدهد.

 پرستاری در منزل طبیب اول  ، با دارا بودن  کادر درمانی و پرستاران حرفه ای و مجرب می تواند، اقدامات درمانی و پرستاری را در منزل برای شما و عزیزانتان با مجهزترین دستگاه های پزشکی و درمانی، انجام دهد.

به منظور دستیابی به خدمات این مرکز می توانید با شماره های پایین صفحه در تماس باشید.

آیا محیط بیمار ایمن است؟

ممکن است در محل تصادف یا هرجای خطرناک دیگری باشیم بنابراین ابتدا محیط را ایمن کنید و اگر محیط ایمن نیست منتظر تیم امدادی باشیم اگر از سلامت نسبی بیمار از نظر شکستگی یا آسیب دیدگی اطمینان داشته و تا حدی به کار خود مهارت دارید ، بیمار را با احتیاط به نقطه ای امن هدایت کنیم و سپس اقدام به احیای قلبی ریوی کنیم.

مراحل احیاء

ابتدا بیمار را صدا کرده و تنفس وی را چک کنید اگر هیچ گونه هوشیاری در فرد مشاهده نکردید، اقدام به احیاء قلبی کنید.( سریع عمل کردن بسیار مهم است بنابراین اگر مهارت ندارید نیازی به گرفتن و چک کردن نبض نیست.)
احیای قلبی ، ماساژ قلبی با سرعت ۱۰۰ تا ۱۲۰ می باشد، که در این کار خون و اکسیژن به مغز هدایت می شود.

احیای قلبی ریوی
احیای قلبی ریوی

چگونه احیای قلبی ریوی انجام دهیم؟

وسط قفسه سینه میانی را پیدا کرده سپس کف دست را در نقطه ی مورد نظر بگذارید سپس دست ها را به هم گره کنید. ( دقت کنید انگشتان دست روی بدن قرار نگیرد و تنها کف دست روی قفسه سینه باشد تا فشار و نیرو به اندازه کافی به ناحیه مورد نظر وارد شود.)
زمانی که احیای قلبی را انجام دادید منتظر نباشید بیمار واکنش نشان دهد، شما کار خود را برای احیای فرد مورد نظر انجام داده اید.

هنگام احیاء قلب چه اتفاقی در بدن می افتد؟

در آن زمان که بیمار دچار حادثه شده است،خون رسانی به مغز صورت نمی گیرد ، با احیای قلبی به صورت مصنوعی میزان خونی که داخل قلب است را به سمت مغز هدایت می کنیم به این صورت باعث می شود، موقت سلولهای مغزی دچارمرگ نشوند.( با احیای قلبی ریوی ۱۵ درصدخون به مغز انتقال می یابد.)

پیشنهاد ما به شما سروران گرامی

بهتر است قبل از آنکه در شرایط حساس قرار بگیریم و یا با بیمار رو به رو شویم آموزش پایه ای احیای قلبی ریوی را آموخته باشیم.

سرعت عمل،مهارت و تصمیم گیری به موقع برای احیای قلبی ریوی بسیار حائز اهمیت است و جز نکات آموزشی می باشد.

اگر دقایقی بگذرد و ما هنوزاحیا را انجام نداده باشیم، مغز تنها ۶ دقیقه زنده خواهد ماند.

سایر مقالات ارائه شده:

پرستاری از سالمندان

مراقبت و پرستاری

پرستاری از بیمار قلبی در منزل

پرستاری در منزل

اطلاعات تماس و آدرس مرکز طبیب اول

تهران ، خیابان مدنی بالاتر از مترو سبلان – روبروی بانک ملت – نبش خیابان نوری ، واحد۵

تلفن:  ۷۷۰۳۳۰۲۴-۰۲۱

تلفن:  ۷۷۰۳۳۰۲۶-۰۲۱

مشاوره پزشکی:  ۰۹۱۲۳۳۵۶۳۸۸

مشاوره پرستاری: ۰۹۱۲۸۳۵۶۳۸۸

چنانچه نیاز به مشاوره با کارشناسان ما دارید منتظر صدای گرمتان هستیم

سلامتی روز افزون شما آرزوی همیشگی ماست

مرکز پرستاری در منزل طبیب اول در نقشه گوگل

۵/۵ - (۱ امتیاز)

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار × 2 =