پانسمان و معالجه زخم های حاد در منزل | طبیب اول

بهترین پانسمان و معالجه زخم های حاد در منزل_طبیب اول


پانسمان و معالجه زخم های حاد در منزل | طبیب اول

پانسمان و معالجه زخم های حاد در منزل باید توسط تیم های مجرب پزشکی انجام شود. برای بهبود زخم هایی که بر روی پوست ایجاد می شوند، به مراقبت های خاصی نیاز است.
چرا که در صورت عدم رسیدگی و تمیز کردن زخمها، بیماری های عفونی، جان بیمار را تهدید خواهند کرد.

در این میان، برخی از افراد به دلیل وضعیت جسمی قادر نیستند به مراکز درمانی مراجعه کنند. همین امر موجب می شود تا کمک گرفتن از تیم پزشکی در منزل، بیش از هر زمان دیگری مطرح گردد. پرستاران و پزشکان مراکز و کلینیک های معتبر، بهترین گزینه برای مراجعه به منازل هستند.
این افراد از تخصص و تجربه کافی در رسیدگی و پانسمان انواع زخم های بدن برخوردارند. برای بهره مندی از خدمات متنوع این مراکز، کافی است تا با شماره آنها تماس گرفته شود.

لطفا جهت مطالعه مقاله ذیل، چند دقیقه ای با ما همراه باشید.

منظور از پانسمان زخم چیست؟

پیش از پرداختن به نحوه پانسمان و معالجه زخم های حاد در منزل بهتر است با تعریف پانسمان آشنا شوید. پانسمان نوعی پوشش محافظ زخم است که از خونریزی جلوگیری کرده و بهبودی زخم را تسریع می کند.
این پوشش مانع از ورود ویروس و میکروب به زخم شده و از ورود عفونت به خون جلوگیری می کند. توجه داشته باشید که زخم ها در دو دسته زخم باز و بسته تقسیم بندی می شوند. نحوه پانسمان هر کدام از انواع این زخم ها با یکدیگر تفاوت دارد. به گونه ای که زخم های باز بیشتر از نوع بسته آن نیازمند پانسمان هستند.

کدام یک از زخم ها به پانسمان نیاز دارند؟

برخی از زخم های ایجاد شده بر روی پوست سطحی هستند. معمولاً زخم های سطحی به پانسمان نیاز ندارند.
در مقابل، برخی دیگر از زخم ها به بافت ها و اعضای بدن آسیب می رسانند.
این نوع از زخم ها برای بهبود باید معالجه و پانسمان شوند. در ادامه به بررسی انواع زخم های حاد که باید پانسمان شوند، خواهیم پرداخت:

پانسمان و معالجه زخم های حاد در منزل | طبیب اول
درمان و پانسمان انواع زخم های حاد در منزل

زخم های جراحی

پانسمان و معالجه زخم های حاد در منزل شامل زخم های ایجاد شده بر اثر عمل های جراحی می شود.
معمولاً پس از انجام جراحی، زخم هایی در این قسمت بدن به وجود می آیند، در این میان، قطع عضو و جراحی های پیوند، جزو عمل هایی هستند که به زخم منجر می گردند.
برای عدم مواجه شدن با عفونت در این زخم ها، لازم است این نواحی به صورت دقیق پانسمان شوند.

زخم های ناشی از پاره شدگی

از دیگر زخم هایی که باید تمیزکاری و پانسمان شوند زخم های پاره شدگی هستند. این نوع از زخم ها با آسیب رساندن به لایه های زیری پوست، احتمال خونریزی را افزایش می دهند. هنگام مواجه شدن با این زخم ها ابتدا باید خونریزی محل زخم را قطع و سپس آن را ضدعفونی کنید.
در این مرحله نوبت به پانسمان زخم می رسد. با پانسمان منظم زخم های ناشی از پاره شدگی، شاهد بهبود سریع این نوع از زخم ها خواهید بود.

زخم های سایشی

از دیگر زخم هایی که به پانسمان و معالجه زخم های حاد در منزل نیاز دارند، زخم های سایشی هستند.
این نوع از زخم ها معمولاً به علت اصطکاک بدن با اشیا یا سطوح به وجود می آیند. زخم های سایشی، لایه های رویی پوست را خراش داده و منجر به زخم این نواحی می شوند.

این نوع از زخم ها، نامنظم و کم عمق می باشند و با درد و خونریزی، همراه نیستند.

سوراخ شدن پوست

زخم هایی که براثر نفوذ اجسامی مانند میخ یا سوزن ایجاد می شوند، اصطلاحاً زخم های خلیدگی نامیده می شوند. ابعاد این زخم ها به اندازه همان جسمی که منجر به زخم شده است، بوده و خونریزی و درد مختصری دارند.

شکاف پوست

شکافتن پوست بر اثر برخورد اشیای تیز مانند قیچی، چاقو و … به وجود می آید. این نوع از آسیب پوستی در دو دسته سطحی و عمیق قابل مشاهده هستند.
در نوع سطحی، تنها به لایه های بالایی پوست آسیب می رسد. اما در شکاف عمیق پوست، ماهیچه ها و عضلات زیرین نیز شکافته می شوند.

زخم بستر

از دیگر انواع زخم هایی که نیاز به پانسمان و معالجه زخم های حاد در منزل دارد، زخم بستر است. زخم بستر را می توان در بیمارانی که قادر به نشستن نیستند، مشاهده کرد. این زخم ها باید به صورت روزانه تمیز شده و پانسمان آنها تعویض گردد. مراقبت صحیح از زخم بستر و تعویض پانسمان آن، موجب بهبودی هرچه سریع تر این زخم ها خواهد شد.

پانسمان و معالجه زخم های حاد در منزل | طبیب اول
مزایا و راه های پانسمان و معالجه زخم های حاد

بهترین گزینه برای پانسمان و معالجه زخم های حاد در منزل کدام است؟

اولین سؤالی که هنگام پانسمان مطرح می شود این است که پانسمان زخم را باید به چه کسی سپرد؟ در این موارد حتماً باید از پزشکان و پرستاران مجرب مراکز معتبر کمک گرفت.

در برخی از موارد، وضعیت جسمی بیمار مانع از انتقال وی به مراکز درمانی می شود. از این رو نیاز است تا کادر مراکز درمانی به منزل برای پانسمان زخم بستر بیمار مراجعه کنند، تا ابتدا زخم را بررسی کرده و میزان آسیب ایجاد شده در محل زخم را تعیین می کنند. سپس موضع آسیب دیده را ضدعفونی کرده و پانسمان زخم صورت گیرد.

استفاده از خدمات پانسمان و معالجه زخم های حاد در منزل چه مزایایی دارد؟

کمک گرفتن از خدمات پانسمان و معالجه زخم های حاد در منزل مزایای فراوانی دارد که مهم ترین آنها عبارتند از:

عدم مراجعه به مراکز درمانی

اگر از خدمات کادر درمانی برای پانسمان زخم در منزل استفاده کنید نیازی به مراجعه حضوری به مراکز درمانی نخواهد بود. با این خدمت، از گسترش زخم پیشگیری شده و به بیمار آسیب بیشتری وارد نمی شود.

استفاده از لوازم و تجهیزات مناسب

معمولاً در منازل، تمام تجهیزات و لوازم مورد نیاز برای پانسمان زخم، وجود ندارد. در حالی که کادر حرفه ای مراکز معتبر تمام تجهیزات لازم را برای پانسمان در اختیار دارند.

آشنایی با نحوه صحیح پانسمان انواع زخم

کادر مراکز درمانی با دانش بالا و تجربه کافی، قادرند تمام زخم ها را تمیز و پانسمان کنند. به همین علت جای هیچگونه نگرانی برای بیمار و اطرافیان او باقی نخواهد ماند.

پیشنهاد ما به شما عزیزان

طبیب اول از مراکز خدمات پزشکی و پرستاری معتبری است. این مرکز کلیه خدمات درمانی در منزل را با قیمت مناسب به متقاضیان ارائه می کند.

از مهم ترین این خدمات می توان به پانسمان و معالجه زخم های حاد در منزل اشاره کرد. با کمک کادر حرفه ای طبیب اول، هیچگونه نگرانی برای بیمار و اطرافیان او وجود نخواهد داشت. کادر حرفه ای طبیب اول ، سریعاً به منزل بیمار اعزام شده و خدمات لازم را به آنها ارائه می دهند

با تشکر از همراهی شما سروران گرامی
تحریریه طبیب اول

اطلاعات تماس و آدرس مرکز طبیب اول

تهران – میدان سبلان – سبلان شمالی – نبش خیابان نوری پلاک ۶۲۶ طبقه اول

تلفن:  ۸۸۴۴۸۴۳۲-۰۲۱

تلفن:  ۸۸۳۹۸۳۲۹-۰۲۱

مشاوره پزشکی:  ۰۹۱۲۳۳۵۶۳۸۸

مشاوره پرستاری: ۰۹۱۲۸۳۵۶۳۸۸

۵/۵ - (۱ امتیاز)

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

13 + هشت =